Management Proprietati Turistice

Ai o casa in plus sau esti plecat in vacanta?​

Esti norocos!

Afla acum cati bani poti castiga inchiriind locuinta ta in regim hotelier, simplu si fara griji privind intretinerea si mentenanta proprietatii tale.

Detalii proprietate

Locatie
Tip proprietate
Numar camere
Numar bai

Profit estimat0.00
 lei/noapte
0.00
 lei/luna

Detaliile tale

Nume si Prenume: *
Adresa de email: *
Telefon *

Profit estimat0.00
 lei/noapte
0.00
 lei/luna

Vezi in doua minute ce facem pentru tine si oaspetii tai

Noi ne ocupam de tot precum staff-ul unui hotel! Ti-am pregatit un video sa iti aratam cum. Da-i play, dureaza doar 2 minute.

Exact ca staff-ul unui hotel, acoperim toate departamentele: de la departamentul de rezervari sau comunicarea cu oaspetii, pana la checkin, tehnicieni, lenjerii si curatenii profesionale.

Tu si oaspetii tai veti primi:

Expunere maxima pentru profit maxim

Iti publicăm unitatea și o gestionăm simultan in peste 60 de platforme de rezervari precum: Booking com, Airbnb sau Tripadvisor cu un grad de ocupare maxim, fara suprarezervari!

Servicii de cinci stele pentru oaspetii tai

Oaspetii tai vor beneficia de lenjerii imaculate si kituri de cosmetice precum in hotelurile de top, cat si de o primire ospitaliera, cu cafea, apa rece sau consumabile din partea casei!

Concierge oaspeti

Selectam doar oaspetii pe care-i doresti si dedicam un reprezentant ce se va ocupa de toate cerintele si problemele lor! Tehnicienii nostri sunt disponibili in orice moment sa intervina!

Dashboard, transparenta si control

Cu un panou de control de unde poti urmari totul de la distanta si un flux al banilor prin care tu detii mereu controlul, obtii transparenta, calitate si un business profitabil pe “pilot automat”! 

Keystay iti administreaza casa profesionist pentru mai multe rezervari, mai multi bani, fara griji! Vrei sa ne cunoastem?

Trimite-ne un mesaj!

Completati formularul pentru a ne putea contacta:

Nume: *
Email *
Telefon: *
Tipul proprietatii
Localizare
Facilitati de vacanta
Mesajul tau *

Prin trimiterea formularului sunteti de acord cu Termenii si Conditiile si Politica Cookies