Misiune

Din 2007 pana in 2022, peste 1 miliard de oaspeti au rezervat una din cele aproape 4 milioane de locuinte de vacanta, disponibilie  pe website-uri precum AIRBNB. Se estimeaza ca pana in 2025 aceste cifre se vor dubla.

In Romania, in momentul de fata, sunt disponibile peste 18 mii de proprietati  de vacanta in regim hotelier, raspandite in orase precum, Bucuresti, Cluj, Brasov, Iasi, Timisoara si multe altele in zone turistice de pe litoral precum, Mamaia, Neptun si Olimp, Jupiter ori Saturn sau chiar Vama Veche sau In statiuni montane cum ar fi Poiana Brasov, Sinaia ori Predeal, Rasnov si Sighisoara dar, mai ales, in Delta Dunarii de la Sfantu Gheorghe pana la Chilia, Dunavat sau Murighiol.

Site-uri precum AIRBNB sau BOOKING .COM, dar si platformele de rezervari din Romania, au ajutat foarte mult la cresterea acestui segment de turism, astfel ca, in prezent, aceste platforme rezerva sute de mii de nopti de cazare pe an, doar in Romania.
La KeyStay, misiunea noastra este aceea de a administra apartamentele in regim hotelier folosind un mix de cunostinte, experienta si o echipa de promovare, toate in parametri optimi, pentru a obtine maximul pentru proprietari si pentru a creea si mentine o afacere pe termen lung. Folosind algoritmi si automatizari specifice hotelurilor mari, reusim rezultate de invidiat si, astfel, proprietarii care testeaza acest tip de business in colaborare cu noi, investesc in achizitia de noi locatii, gata sa primeasca oaspeti.
Pentru a fi un business profitabil, proprietarii de apartamente, vile ori cabane trebuie sa ofere oaspetilor servicii profesionale, ospitalitate, curatenii impecabile, dar si o buna coordonare in primirea oaspetilor si rezolvarea tuturor cerintelor si defectiunilor tehnice care pot aparea in timpul sejurului lor.
 
Cel mai important element insa, consta in promovarea, coordonarea si managementul rezervarilor optim, astfel incat sa se obtina un grad de ocupare maxim, totul fara supra rezervari. Supra rezervarile reprezinta sfarsitul unui astfel de business si, practic, imposibilitatea de a mai opera pe viitor, din cauza restrictiilor impuse de aceste platforme, dar si a recenziilor primite de oaspetii afectati.

Daca si tu detii o proprietate in care nu locuiesti permanent, alatura-te noua pentru a putea creste comunitatea de afaceri cu proprietati in regim hotelier.

Promitem ca o sa-ti placa!