Vezi unde poti investi eficient

Alege tipul de proprietate care ti se potriveste

ALEZZI Beach Resort

Alezzi Beach Resort – Mamaia Nord – Locul unde trăiești în fiecare zi, o zi de vară!

Alege să îmbrățișezi marea, alege un apartament într-un ansamblu rezidențial complet. Cu aproape 1100 de apartamente, Alezzi schimbă regulile jocului – te bucuri de plajă în fiecare zi, nu doar în verile toride. Ai acces gratuit la SPA, sală de fitness, zone de beauty și piscine exterioare pe care le vei adora când marea este capricioasă.

Alezzi este un resort de apartamente complet. Alezzi are grijă și de familia ta, asigurând pază permanentă, supraveghere video cu 89 de camere exterioare, parcare privată – în Alezzi ești în siguranță.

În complexul de apartamente se regasesc și 2 piscine exterioare pentru adulți, locuri de joacă pentru copii, piscină exterioară pentru copii, market, farmacie, precum și opțiuni de petrecere a timpului liber – restaurante, cafenea, gelaterie. Vecinii tăi sunt deja aici: plaja, Marea Neagră și alte sute de locatari.Toate aceste facilități sunt administrate de dezvoltatorii Alezzi Beach Resort, având experiența mai multor proiecte rezidențiale.

Dat în folosință treptat în vara 2018 prima linie si in 2019 ultimile blocuri, Alezzi Beach Resort a urcat vertiginos in topul clasamentului din punct de vedere rentabilitate a investitiei in Vacation Rentals, ajungand in 4 ani sa devina unul dintre cele mai performante resorturi de pe litoralul Marii Negre.

Avantaje

Structuri variate tip studio si apt. cu 2 si 3 camere, toate apartamente cu vedere la mare.
SPA Wellness Da
Piscina 4
Restaurante 4

Opinia noastra

Dupa 3 ani de exploatare, Alezzi este unul dintre cele mai performante resorturi de pe litoralul Marii Negre.

Trimite-ne un mesaj!

Completati formularul pentru a ne putea contacta:

Nume: *
Email *
Telefon: *
Buget *
Locatie *
Mesajul tau

Prin trimiterea formularului sunteti de acord cu Termenii si Conditiile si Politica Cookies