Ce este GuestApp?

GuestApp este un serviciu tip concierge, adică o recepție virtuală marca KeyStay, creat cu scopul de a facilita solicitarea și oferirea suportului către oaspeții noștri.

Cum funcționează GuestApp by KeyStay?

„>GuestApp preia informațiile tale de pe platforma pe care ai efectuat rezervarea, iar conectarea în aplicație se face în 3 pași simpli, cu numele, numărul de telefon și o verificare de securitate, fără să fie nevoie să reții toate detaliile rezervării tale.

Ce oferă GuestApp by KeyStay?

În cadrul GuestApp poți să efectuezi check-in-ul și alte formalități în siguranță, oricând dorești, indiferent de oră sau de locul în care te afli.

La nevoie, poți să soliciți diferite servicii sau iteme din categoria de room service (prosoape în plus, o selecție de vinuri, mobilier pentru bebeluși, servicii de curățenie etc.).

Dacă intenționezi să ajungi mai devreme la cazare, poți să soliciți early check-in.

Iar în cazul în care îți dorești să mai stai încă puțin, poți să ceri late check-out.

Primești recomandări personalizate de experiențe sau activități locale.

Poți să raportezi eventuale probleme întâmpinate, fie că sunt de natură tehnică sau nelămuriri pe care le ai.

Ne dezvoltăm permanent

În prezent lucrăm la funcții noi pentru GuestApp, care vor permite acțiuni precum efectuarea rezervărilor și plasarea comenzilor către partenerii noștri, direct din aplicație sau crearea de itinerarii, cu scopul de a simplifica și mai mult experiența ta.

GuestApp este singura modalitate prin care îți vom solicita informații necesare pentru cazarea în proprietatea pe care ai rezervat-o.