Vezi unde poti investi eficient

Alege tipul de proprietate care ti se potriveste

Alezzi ODYSSEY

ALEZZI ODYSSEY – Un ansamblu cu gradini, zone e relaxare si facilitati premium.

Cel mai recent proiect exclusivist semnat de echipa ALEZZI, după o experiență de peste 30 de ani în dezvoltarea unor proiecte de renume precum Mamaia Summerland, ALEZZI BEACH RESORT și ALEZZI INFINITY RESORT & SPA.

Proiectul este în curs de dezvoltare și la final va avea 4 imobile cu 4 structuri de scări dispuse pe 11 etaje având un total de 579 de apartamente cu 2 camere cu diferite compartimentări pentru a putea satisface și cele mai exigente gusturi. ALEZZI ODYSSEY este un ansamblul rezidențial care se bucură de caracteristici deosebite, poziționare excelentă, arhitectură sustenabilă, grădini și zone pentru relaxare, apartamente premium cu terase generoase și finisaje de cea mai bună calitate. Ai oportunitatea să faci parte din familia ALEZZI și să te bucuri de vacanță tot timpul anului în propria locuință!

Dezvoltator de top ce construieste cu responsabilitate, atenție la detalii și arhitectură inovatoare, proiecte ce îți devin casă cu facilități exclusiviste. Colaborand cu cele mai bune case de arhitectură și design interior pentru a crea un concept ideal de vacanță, constructorul pune suflet si foarte multa munca, investind în mod constant în calitate, dezvoltandu-se din ce în ce mai mult, pe măsură ce gândeste si implementeaza proiecte noi.

Luand fiecare proiect precum o nouă provocare și reușind să ridice calitatea vieții fiecărui membru din comunitate, dezvoltatorul is mentine pozitia si seriozitatea pe care o ofera si cu care vine la pachet fiecare proiect nou marca Alezzi! Spațiile generoase, compartimentările inteligente, multitudinea facilităților, grădinile și arhitectura sustenabilă completează cu succes amplasarea proiectului din apropierea mării.

Avantajele creează un ambiet perfect pentru un stil de viață ecologic, armonios și modern. Confort, eleganță, comunitate și vacanță tot timpul anului! ALEZZI ODYSSEY este un ansamblu rezidențial cu caracteristici deosebite, poziționare excelentă, compartimentare inteligentă pentru fiecare apartament premium de 2 camere cu terase generoase și finisaje de cea mai bună calitate în care te vei bucura de o mulțime de facilități și beneficii exclusive pentru membrii comunități.

Avantaje

Apartamente cu 2 camere inconjurate de gradini si zone de relaxare, cu terase generoase si facilitati exclusiviste.
Spa Wellness Da
Piscina 2
Zona de relaxare Da

Opinia noastra

Spațiile generoase, compartimentările inteligente, multitudinea facilităților, grădinile și zonele de relaxare ofera unicitate.

Trimite-ne un mesaj!

Completati formularul pentru a ne putea contacta:

Nume: *
Email *
Telefon: *
Buget *
Locatie *
Mesajul tau

Prin trimiterea formularului sunteti de acord cu Termenii si Conditiile si Politica Cookies